Hewix Oy suomeksi - finnish  english - englanniksiGeosonics

GEOSONICS® TÄRINÄMITTARIT

GeoSonics® / Vibra-Tech on laadukkaiden, kestävien ja käyttäjäystävällisten tärinämittarien valmistaja. Laitteita käytetään louhoksilla ja rakennustyömailla ja ne täyttävät ISEE suositukset. Mittari on rakennettu vesitiiviiseen salkkuun, jossa on kovaa käyttöä kestävä rakenne: mm. suojattu LCD-näyttö, suojatut liittimet ja näppäimistö. Liittimet ovat laitteen etukyljessä jolloin laite voi olla suljettuna (myös lukittuna) mittauspaikalla.

Mukana toimitetaan täydellinen ohjelmisto (AnalysisNET) ja adapterikaapeli jolla laite saadaan liitettyä tietokoneen USB-porttiin. Mittarissa on iso lyijyakku joka kestää pidemmänkin valvonnan, sisäinen muisti sekä helppolukuinen nelirivinen näyttö. Muistin voi tyhjentää itse.

Käyttö on perusasetusten jälkeen suoraviivaista ja yksinkertaista. Asetuksissa voidaan määritellä tulosteisiin tulevia tietoja kuten yrityksen (panostajan) nimi, rakennuttaja/asiakas, paikka, louhintakohde ja etäisyys. Myös asetettua raja-arvoa ja nauhoituksen pituutta voidaan helposti muuttaa. Mittaus ja sen lopetus tapahtuu yhtä näppäintä painamalla.

Laite mittaa mm. L (longitudinal), T (transverse), V (vertical) arvot sekä kiihtyvyyden PPA(g). Peak vector sum - tuloksen voi lukea myös suoraan tulosteesta tai raportista.

Mukana toimitetaan alumiinista valmistettu seinäkiinnitysteline geofonille.3000lcp1 (29K) GEOSONICS® SSU 3000LCP

Helppokäyttöinen, täydellinen tärinämittari joka tulostaa haluttaessa mittaustiedot heti mittauksen tapahduttua. Tämä malli soveltuu hyvin kohteisiin joissa tärinää halutaan seurata omista lähtökohdista ja jossa seurattavia kohteita on vähän. Suoratulostustoiminto mahdollistaa heti mittauksen tarkastelun niin että epäselvyyttä tuloksesta ei synny. Sisäänrakennetussa, suojatussa lämpökirjoittimessa on 110mm leveä tulostuspaperi. Katso ohesta esimerkkejä mittausraporteista.

Laitteessa on myös ajastustoiminto jota voidaan käyttää kohteissa joissa esim. päivittäin ampu samaan aikaan. Laite käyttää metrijärjestelmää ja normaaleja päiväys- ja aikamuotoja. Mukana mikrofoni äänenpainemittauksiin.

Huom! Koska laite käyttää lämpöpaperia on tuloste kopioitava tavalliselle paperille ja tiedot siirrettävä myöhemmin tietokoneelle ennen muistin tyhjäämistä!

Koko: 41 x 33 x 17cm
Paino: n. 10kg
Geofoni: ulkoinen, täyttää ISEE std.
Geofonin korkeus/leveys: 48/98mm
Liitosjohdon pituus n. 3000mm
Geofonin kiinnitystelineen mitat:
(k,l,s)120 x 130 x 160mm

Kanavat: 3+1
Käyttölämpötila: -18 - +54C
Mittausalue: 0,06mm - 130mm/s
Mittausaika: 1 - 15s
Mittaustaajuus: 2-250Hz(3dB)/2-1000Hz
Valmistusmaa: USA
Muut tiedot ks. esite.3000lcp2 (21K)

Liittimet etukyljessä, mittauksen ollessa käynnissä laite on suljettuna.

3000lcp3 (23K)

Mukana 220V laturi.

3000lcp4 (26K)

3000lcp5 (22K)

Lämpökirjoitin suojattuna kotelon sisällä jonka päällä avattava kansi.
Geofonin kiinnitysteline on valmistettu alumiinista.
HEWIX OY | © 2009 - 2017 | WWW.HEWIX.FI
Geosonics® esite (eng.):
Geosonics SSU3000LCP

Esimerkkejä mittausraporteista
Raportti 1 (laitteesta)

Raportti 2 (laitteesta)

Raportti 3 (AnalysisNET)